Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
-
- Użytkownik
- x 2
Radio Złote Przeboje
Rzeczywiście zespół Army of Lovers jest puszczany tylko z tą jedną piosenką, ale Abba leci co najmniej w kilku utworach. Najczęściej grane piosenki Abby to "Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight), "Mamma Mia", "Dancing Queen", ale bywają też raz po raz: "S.O.S.", "The Winner Take It All", "Voulez-Vous", "Waterloo", "Money Money Money", "Super Trouper" czy "Take A Chance On Me". Przejrzałem odsluchane.eu z kilku ostatnich miesięcy i te utwory wyżej wymienione się jednak pojawiają. Fakt, kiedyś było zdecydowanie więcej Abby w playliście.SebMat pisze: ↑16 lis 2021, 3:03 Taką piosenkę "Crucified" dość często powtarzają. Nie zapominajmy o zespole Abba, ale z tylko jeden przebój grają, a ten zespół ma kilka swoich hitów. Kukiza nie grają od momentu jego wybryku w Sejmie (od tego wydarzenia minęło trzy miesiące). Nie tylko w Złotych Przebojach nie znajdziesz Kukiza, w Antyradiu też. Nie wiem jak reszta, ale RMF FM puszcza.
A co się tyczy Gabriela Fleszara i jego "Kropli Deszczu" to dla mnie ten utwór jest nie do strawienia. To po prostu chała większe od Modern Talking i tym podobnych (patrząc obiektywnie). Nawet Niedźwiecki nigdy nie puszczał tej piosenki w Trójce, nie była ona nawet nigdy na LP3.
Radio Złote Przeboje
-
- VIP Expert
- x 960
- x 2292
Radio Złote Przeboje
Z radia odszedł Jarosław Barwiak, dyrektor programowy.
https://[link zakazany]/m/artykul/m ... ak-odszedl
Radio Złote Przeboje
-
- Użytkownik
- x 25
- x 23
Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
https://zloteprzeboje.pl/radio-zlote-pr ... a-wszystko

Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
Nie zdziwię się jeśli jeszcze zmienią nazwę na jakąś inną, choć i tak Radio Złote Przeboje to jest sprawdzona marka

Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
Akurat @Kostka zmiana nazwy i koncepcji na stację ogólną byłaby lepsza dla Agory, nie musieliby się kryć że grają tu już prawie same utwory spoza typowego oldies.
Jestem autystą od 2002 roku. Zakochany w mediach od urodzenia.
#TenCoSięNieZna
Radio Złote Przeboje
To prawda, ale zdecydowanie lepiej prezentuje się strona internetowa, oddaje w pełni charakter zmian, w którym kierunku dąży radio. Moim zdaniem zastosowano nowoczesny font i od razu czytelniejszy, ładny layout.
- atomówka96
- VIP Expert
- x 502
- x 138
Radio Złote Przeboje
- Lupus28
- VIP Expert
- x 2190
- x 1118
Radio Złote Przeboje
Radio Złote Przeboje
Ale to przecież celowe, że zerwali z dotychczasowym wizerunkiem. Agora postawiła, moim zdaniem, na walkę o młodszego słuchacza, wcześniejsze kolory w logotypie były piękne, ale z czym się kojarzyły? Że Złote Przeboje kierowane są do starszego słuchacza. Zmiana wizerunku, a dobrym pretekstem do tego, były obchody 25. urodzin, ma na celu dotarcie do nowych słuchaczy.