[TVN7] Hotel Paradise
[TVN7] Hotel Paradise
Moje ulubione stacje radiowe: PR1 i RMF FM
[TVN7] Hotel Paradise
Julia Pławiak i Karolina Świątkowska wchodzą do hotelu
[TVN7] Hotel Paradise
"Hotel Paradise", ma średnio 3,51 proc. udziału w rynku w grupie ogólnej 4+ i 5,41 proc. w komercyjnej 20-54, rozliczeniowej stacji.
https://www.press.pl/tresc/83615,bikini ... zed-rokiemW paśmie w dni powszednie od 20 do 20.53, w większości pokrywającym się z emisją programu, TVN Siedem z 3,31 proc. udziału zajmuje dziewiąte miejsce w rynku telewizyjnym w grupie ogólnej 4+, przegrywając m.in. z TVN (6,86 proc.), TVP 2 (6,8 proc.), TVP 1 (6,65 proc.), Polsatem (5,26 proc.) i TV 4 (5,24 proc.). Z kolei w grupie komercyjnej 20-54 stacja z 5,12 proc. udziału jest czwarta (TVN – 8,33 proc., Polsat – 6 proc. i TVP 2 – 5,27 proc.).
[TVN7] Hotel Paradise
Pary:
Leon i Karolina
Karol i Julia (blondynka)
Mateusz i Sandra
Wojtek i Julia (nowa)
Andrzej i Maja
Z programu odpada Ola i Ania z ręki Andrzeja
[TVN7] Hotel Paradise
- Kurdeweźwyjdź
- Obserwator
- x 69
- x 114
Re: [TVN7] Hotel Paradise
[TVN7] Hotel Paradise
Karol po raz kolejny pokazał charakter i na czym polega koleżeństwo. Leon z każdym kolega itd., ale jak trzeba zawalczyć i zaryzykować no to nie. Andrzej zresztą podobnie. Mając świadomość, ze nie zbuduje tu relacji mógłby zawalczyć, ale widać, ze po prostu chce zajść jak najdalej.
Zresztą Andrzej to w ogóle dla mnie rozczarowanie. Postawił na dzień dobry kreskę, ze nic z tego nie będzie, ale jest zaborczy i chciałby by Maja właściwie tylko nim sie zajmowała . Ciagle jakieś chore pretensje. Szkoda mi jej, bo trochę nie bardzo ma jakąś inną opcję.
[TVN7] Hotel Paradise
[TVN7] Hotel Paradise
Mateusz i Sandra
Kuba i Julia (nowa)
Karol i Maja
Andrzej i Karolina
Wojtek i Julia (blondynka)
Z programu odpada Szymon z ręki Sandry
[TVN7] Hotel Paradise

[TVN7] Hotel Paradise
- Kurdeweźwyjdź
- Obserwator
- x 69
- x 114
Re: [TVN7] Hotel Paradise
[TVN7] Hotel Paradise
Na początku odcinka Karolina (nowa) w pojedynku z Sandrą o immunitet wygrała go.
Podczas rajskiego nowa Karolina miała wytypować 2 dziewczyny, które będą bezpieczne, pozostałe dziewczyny usiadły na krzesłach (planowo mieli być to mężczyźni)
Pary:
Mateusz i Karolina (stara)
Kuba i Julia
Wojtek i Maja
Karol i Karolina (nowa)
Andrzej odpada z ręki Karoliny (starej), a Julia (blondynka) i Sandra zostały singielkami.
[TVN7] Hotel Paradise
Co do wydarzeń to rozczarowuje Julia stara, która jest mega fałszywa, takiego wrażenia nie było na początku. Też słabe jest zachowanie grupy, która udaje, że tego nie dostrzega, nie przeszkadza im, że obgaduje najeżdża na Maję by za chwilę się z nią obściskiwać i mówić jak to się cieszy, że jest.
Mateusz nigdy mi się nie podobał, więc zero zdziwienia, chamski, opryskliwy.
Ta edycja jest taka, że absolutnie nie potrafię wskazać faworytów do wygranej, chyba chciałbym aby ostatecznie okazał się nim Karol. Wojtek nie ma szans, bo grupa widzi, że gra na dwa fronty, nie jest szczery. Bo uczestnicy zapominają, że na końcu decyduje cała grupa uczestników.
[TVN7] Hotel Paradise