Zakupy24
Zakupy24
Info: wirtualnemedia.pl
-
- VIP Expert
- x 960
- x 2292
Zakupy24
Czytałem ostatnio, jak stękał na oferty największych stacji komercyjnych. Co jak co, ale on powinien być ostatnią osobą krytykującą inne stacje, bo sam lepszych treści do zaoferowania nie ma.
Zakupy24

- Joker
- Obserwator
- x 370
- x 128
Zakupy24
Pewnie MWE myśli że tak jak w Niemczech istnieje popyt na kanały telezakupowym. Otóż nasz rynek ma inną specyfikę.
Ten człowiek też śmieszy mnie narzekając na oferty kanałów komercyjnych, tworzy kanały które będą bardzo nieoglądane oraz tworzy też orydżinal kontent czyli filmiki z kanałów na YouTube, już stare programy TV Puls "Ale numer" czy "Goło i wesoło" miały więcej oryginalności.
Zakupy24

Zresztą skoro nawet Canal+ ma telesprzedaż w Domo+ czy Kuchnia+ to dlaczego też nie dać takiego pasma do super kanałów grupy MWE?

Swoją drogą, wczoraj przypadkiem odpaliłem Filmax w CDA.pl to leciał film z analogowymi zakłóceniami wyglądają jak zgrany z VHS.
Zakupy24
Jak wspomniał, @bgmnt, kanał znajdzie się w muksach lokalnych, zawsze ktoś może na chwilę zawiesić oko, chociaż era kanałów telezakupowych dawno minęła.W programie będą emitowane audycje prezentujące ciekawe i wyjątkowe produkty w atrakcyjnych cenach. Będą to przede wszystkim
artykuły gospodarstwa domowego, drobne meble oraz narzędzia ogrodnicze. Widzowie będą mogli zamawiać produkty korzystając z centrum telefonicznego lub przez Internet. Będą to produkty wysokiej jakości od renomowanych producentów.” Program pod nazwą „ZAKUPY24.TV” nadawany będzie codziennie, 24 godziny na dobę.