Zakupy24

Dyskusje na temat projektów stacji telewizyjnych skierowanych na polski rynek.
morus1000
Poster
x 86
x 133

Zakupy24

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: morus1000 »

Kanal telesprzedażowy od MWE Networks.

Info: wirtualnemedia.pl
kacper3100
VIP Expert
x 960
x 2292

Zakupy24

Post autor: kacper3100 »

Patrząc na kolejne "ambitne" projekty Winnickiego, można odnieść wrażenie, że zatrzymał się w 2003 roku.
Czytałem ostatnio, jak stękał na oferty największych stacji komercyjnych. Co jak co, ale on powinien być ostatnią osobą krytykującą inne stacje, bo sam lepszych treści do zaoferowania nie ma.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
x 178
x 944

Zakupy24

Post autor: matik »

Mnie śmieszy, że już miał kanał telezakupowy (Super TV), który przekształcił kilka miesięcy temu w inny twór i teraz co? Znowu idzie w telezakupy? :lol:
Awatar użytkownika
Joker
Obserwator
x 370
x 128

Zakupy24

Post autor: Joker »

Oceniając 2 pomysł na kanał, ten mnie śmieszy. Jak największy pionier telezakupów czyli Mango24 skończył nadawanie, przeszli na nadawanie pasm w kanałach telewizyjnych. Też TVN sprzedał Mango dla Studio Moderny.
Pewnie MWE myśli że tak jak w Niemczech istnieje popyt na kanały telezakupowym. Otóż nasz rynek ma inną specyfikę.
Ten człowiek też śmieszy mnie narzekając na oferty kanałów komercyjnych, tworzy kanały które będą bardzo nieoglądane oraz tworzy też orydżinal kontent czyli filmiki z kanałów na YouTube, już stare programy TV Puls "Ale numer" czy "Goło i wesoło" miały więcej oryginalności.
Awatar użytkownika
bgmnt
Junior
x 372
x 630

Zakupy24

Post autor: bgmnt »

Musiał najwidoczniej znaleźć kogoś kto zapłaci jakieś grosze za te telezakupy, kanał pójdzie w muxach lokalnych w jakości 0,5 Mbps i biznes będzie na plus :).

Zresztą skoro nawet Canal+ ma telesprzedaż w Domo+ czy Kuchnia+ to dlaczego też nie dać takiego pasma do super kanałów grupy MWE? :D

Swoją drogą, wczoraj przypadkiem odpaliłem Filmax w CDA.pl to leciał film z analogowymi zakłóceniami wyglądają jak zgrany z VHS.
Awatar użytkownika
VIP Expert
x 1
x 355

Zakupy24

Post autor: Blank »

Więcej informacji o kanale, z opublikowanej koncesji:
W programie będą emitowane audycje prezentujące ciekawe i wyjątkowe produkty w atrakcyjnych cenach. Będą to przede wszystkim
artykuły gospodarstwa domowego, drobne meble oraz narzędzia ogrodnicze. Widzowie będą mogli zamawiać produkty korzystając z centrum telefonicznego lub przez Internet. Będą to produkty wysokiej jakości od renomowanych producentów.” Program pod nazwą „ZAKUPY24.TV” nadawany będzie codziennie, 24 godziny na dobę.
Jak wspomniał, @bgmnt, kanał znajdzie się w muksach lokalnych, zawsze ktoś może na chwilę zawiesić oko, chociaż era kanałów telezakupowych dawno minęła.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Planowane kanały telewizyjne”