Badanie preferencji użytkowników aplikacji do głosowania

Dyskusje na dowolne tematy, nawet polityczne ;)
Awatar użytkownika
Desovsky
VIP Expert
x 2307
x 649
Kontakt:

Badanie preferencji użytkowników aplikacji do głosowania

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Desovsky »

Hejka 👋

Zwracam się do was z prośbą o pomoc. ;D Pracuję nad pracą inżynierską, w ramach której tworzę aplikację webową do głosowania interaktywnego. Zainspirowałem się naszymi forumowymi głosowaniami (zarówno na Eurowizję, jak i na przykład te w wątku TTBZ), gdzie proces głosowania i liczenia punktów jest strasznie skompilowany i mozolny. Chcę więc stworzyć aplikację, która znacznie ułatwi ten proces.

Na potrzeby mojej pracy prowadzę badanie zainteresowania, potrzeb i oczekiwań użytkowników od tego typu aplikacji. Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej wypełnienie nie powinno zająć więcej niż 10 minut. Wasze odpowiedzi pomogą mi stworzyć narzędzie najlepiej odpowiadające na potrzeby użytkowników.

Jeśli będziecie zainteresowani testowaniem efektów mojej pracy, to pod koniec ankiety jest pole na dane kontaktowe - możecie tam podać maila, nick na forum albo discordzie - jak wam najwygodniej (oczywiście pomijając płatne opcje).

Link do ankiety: https://forms.gle/jKjbutXEEdZyatXm8

Z góry dziękuję za poświęcony czas. ☺️ W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości jestem do waszej dyspozycji.
Miłego dnia!
(on/jego) | 💙💛 | 🏳️‍🌈
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”