nSport+ (HD)

Wątki poświęcone autorskim kanałom Canal+.
Awatar użytkownika
zesepo
VIP Expert
Posty: 2380
Rejestracja: 12 lut 2012, 13:42
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: zesepo »

A spróbój wpisać w google frazę "nSport"?
https://www.facebook.com/forummedia2
____________________________

14 lat forum.media2.pl 8)
8 lat na forum!
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3901
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 19

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: TiM »

Adres nsport.pl prowadzi nadal do opisu na stronie n'ki... Nie można było tego samemu sprawdzić?
pmarek
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 08 mar 2013, 14:05
Kontakt:

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pmarek »

Ja tam się cieszę, liga hiszpańska na canal+ sport i teraz jeszcze liga mistrzów połączona z telewizją "n". Nie narzekam.
Zajmuję się marketingiem w sieci i moderowaniem portalu dla kobiet Zabiegikosmetyczne.net.
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3901
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 19

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: TiM »

Kamery w studio nSport są na pewno w HD? Oglądając teraz mam wątpliwości.
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1200
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca
x 1

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Peter Parker »

Oczywiście że nie, całe studio jest nieprzystosowane do HD, bowiem jest to stare (pierwsze) studio TVN24.
adekpabianice
Obserwator
Posty: 664
Rejestracja: 13 wrz 2006, 21:38
Lokalizacja: Pabianice
Kontakt:

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: adekpabianice »

Dziś podczas wywiadu z Romanem Jankowskim w nSport, można było zauważyć kostkę NC+

Screen
http://imageshack.us/a/img29/6119/przechwytywanieil.jpg
Awatar użytkownika
Peter Parker
VIP Expert
Posty: 1200
Rejestracja: 21 wrz 2007, 22:38
Lokalizacja: Dolna Łužyca
x 1

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Peter Parker »

Te kostki są używane od kiedy nSport transmituje Enea Ekstraligę. Po przeciwległych stronach posiadają one logo nc+ oraz logo Enea Ekstraligi.
Awatar użytkownika
brk
VIP Expert
Posty: 1871
Rejestracja: 02 wrz 2010, 15:01
Lokalizacja: Katowice
x 20
x 44

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: brk »

nSport HD zmieniło położenie swojego logotypu. Teraz logo położone jest w prawym, górnym rogu (dosłownie rogu).
Dodano także oznaczenie wiekowe - podobne jak w kanałach CANAL+.
[ Spoiler ]
Już 10 rok tutaj.. jak ten czas leci ;D
Awatar użytkownika
Trzeciak
VIP Mod
Posty: 44540
Rejestracja: 23 kwie 2008, 19:38
x 3259
x 1440

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Trzeciak »

Także kanały sportowe NC+ pokażą Zimowe Igrzyska Olimpijskie w Sochi: http://www.press.pl/newsy/telewizja/pok ... ch-w-Soczi
Pozdrawiam, Trzeciak
Tradycjonalista
Thinker
Posty: 5436
Rejestracja: 01 mar 2011, 15:04
Lokalizacja: Katowice
x 19
x 27

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Tradycjonalista »

Uściślijmy, Igrzyska Olimpijskie będą pokazywać w ramach nC+ nSport HD oraz CANAL+Sport HD.
Link: http://satelitarne.tv/nc-plus/item/6060 ... misji-w-nc
Źródło: nC+.
platek
Użytkownik
Posty: 4
Rejestracja: 08 kwie 2014, 9:37
Kontakt:

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: platek »

A wie ktoś co z mistrzostwami świata w Brazylii? Będą na NC+ ?
Awatar użytkownika
TiM
VIP Expert
Posty: 3901
Rejestracja: 31 maja 2008, 23:06
x 19

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: TiM »

Zauważyliście, że napis "HD" w logo "nSport" przemieszcza się? Tutaj macie dwa zapy, obydwie transmisje nie są na żywo:
http://cubeupload.com/codes/b1faa8

Zastanawia mnie jaki jest powód tego...
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7747
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 46
x 130

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

Tak właściwie to napis "HD" jest w tym samym miejscu, a logo zmienia położenie. Na jednym z tych zapów jest oznaczenie wiekowe i sądzę, że w tej wersji logo i oznaczenie załącza się razem, a zostało źle ustawione.
Pawel

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Pawel »

TiM pisze:Zauważyliście, że napis "HD" w logo "nSport" przemieszcza się? Tutaj macie dwa zapy, obydwie transmisje nie są na żywo:
http://cubeupload.com/codes/b1faa8

Zastanawia mnie jaki jest powód tego...
Praktycznie od początku tak jest. Swego czasu jak jeszcze Canal+ starał sie być porządną stacją i emitował treści 3D na Canal+ Family to bywało tak że napis HD i 3D nachodziły na siebie.
Awatar użytkownika
matik
VIP Mod
Posty: 7747
Rejestracja: 27 sie 2010, 18:41
Lokalizacja: Warszawa
x 46
x 130

nSport+ (HD)

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: matik »

Raczej odkąd za emisję kanału odpowiada C+Cyfrowy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Canal+ Polska”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości