cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Tematy oraz posty nie pasujące do tego forum.
mira
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 14 sie 2008, 10:49

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: mira »

Witam!! Od paru tygodni mam problemy z odbiorem TVP1/TVP2 i paru jeszcze innymi programami,radia tez nie odbieramy pozostale programy np:TVN,TNV7,Polsat,Polsat2 itp odbieramy super i nie znikaja.Ponownie ustawilismy Antene byl sygnal ok 85% i super TVP1/TVP2 itp ale niestety tylko 20 min i jak zwykle wyskakuje napis szukam sygnalu co my zle robimy lub moze musze cos manualnie w ustawieniu zmienic.NIe wiem czy to moze miec cos wspolnego ,maz zmienil antene 60cm na 80 cm.Bede wdzieczna za pomoc.Pozdrawiam
bart67
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 29 sie 2008, 17:48

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: bart67 »

moim zdaniem zle ustawienie anteny, ustawiaj patrzac na poziom sygnalu na tvp. ew niestabilna ustawienie, mocno przykrec ;)
Jestem z http://spraypainting.cba.pl - obrazy malowane sprayem! NIESAMOWITE! Przedstawiają abstrakcje - kosmos, planety i inne. Obrazy są unikatowe i jedyne w swoim rodzaju! Świetny pomysł na prezent!
pw78
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 02 wrz 2008, 13:03

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: pw78 »

Ja mam ten sam problem. Juz cholery dostaje !!!
Przez pół roku było ok a potem znikały programy takie jak TVP1,TVP2, AXN, Discovery.
Ustawiałem antene i nic , może tylko na 20min pomogło.
Dzwoniłem do polsatu i pieprzą te same głupoty co zawsze.
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: Krewetka »

Tez tak mialem, musisz zaaktywowac to na stronie cyfrowypolsat.pl, Od razu mowie, Nie przez maila
pw78
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 02 wrz 2008, 13:03

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: pw78 »

Nie jarze o co chodzi ???
Po co mam sie aktywować ???
Jak mozna sie zssktywować ???
Awatar użytkownika
Krewetka
Obserwator
Posty: 266
Rejestracja: 20 sie 2008, 15:15

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: Krewetka »

Mozesz to zaaktywowac przez internet, ale znalazlem o wiele lepszy sposob:

Wlacz na kanal: Info dla Abonentow. Tam na dolnym pasku bedzie instrukcja co zrobic. :)

Od razu mowie ze to banalne.
pw78
Użytkownik
Posty: 3
Rejestracja: 02 wrz 2008, 13:03

cyfrowy polsat-brak TVP1/TVP2

Post autor: pw78 »

A co to da ???
Zablokowany

Wróć do „Kosz”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości