[POLSAT] Malanowski i Partnerzy

Polskie scripted-docu, docu-crime, itp :)
dxs
Użytkownik

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: dxs »

Telewizja Polsat wprowadzi do ramówki kryminalno-dokumentalny serial " Malanowski i partnerzy". Główną rolę w produkcji zagra Bronisław Cieślak, który w przeszłości wcielił się w porucznika Borewicza w "007 zgłoś się".

http://[link zakazany]/article/24 ... -crime.htm
Awatar użytkownika
Poland
Legendary
x 33
x 320
Kontakt:

Post autor: Poland »

Serial pojawi się w drugiej połowie stycznia i będzie emitowany 5 dni w tygodniu (zapewnie o 17:30).
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
majkel
Użytkownik

Post autor: majkel »

Emisja będzie prowadzona raz w tygodniu, począwszy od drugiej połowy stycznia 2009 roku. (źrodło: satkurier.pl)
skad wiesz ze o 17 30 ?? zapewne nawet szefowie stacji tego nie wiedza a ty juz przypuszczasz...bezsensowne gadanie...
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
x 10

Post autor: Ice »

majkel: skad wiesz ze o 17 30 ?? zapewne nawet szefowie stacji tego nie wiedza
Wiedzą. :) Przy tworzeniu np. ramówki jesiennej prace nad jej ułożeniem trwają wiosną. :) Tutaj serial wskoczy za jakąś produkcję Polsatu, która nie będzie emitowana, albo wybiorą jakieś nowe miejsce dla tego serialu. :)
Awatar użytkownika
PUCHACZ307
Użytkownik

Post autor: PUCHACZ307 »

i Bronek znowu będzie miał okazje do picia - jak dla mnie to jego czas minął zarówno na ekranie jak i w polityce i takich osób nie powinno się eksponować ( większość pewnie zna jego wybryki na podwójnym gazie )
Łatwa muzyka i debilne słowa
Oto polska młodzież zwarta i gotowa
Listy przebojów, fascynacja kiczem
Oto polska młodzież, która jest niczym
Polska złota młodzież kłótliwa i słaba
Polska złota młodzież krzykliwa i głupawa
Bez sensu i celu, podziały i nienawiść
Komercja, moda, pieniądze i zawiść
Awatar użytkownika
Poland
Legendary
x 33
x 320
Kontakt:

Post autor: Poland »

Ten serial będzie emitowany nie raz a pięć dni w tygodniu (tak podają Wirtualnemedia). Zapewnie wskoczy na 17:30 za Fabrykę Gwiazd która zakończy emisje.
Poland - Aktywnie najlepszy!
Awatar użytkownika
wojt.20
Obserwator
Kontakt:

Post autor: wojt.20 »

@Kisiel - tak samo 16:30 jak i 17:30 jest dobra. Chociaż lepsza jest ta pierwsza.
Wtedy mogą dac kolejny ściągnięty pomysł programu z Tvn np. o 17:00 (łatwa do zapamietania godzina) Sędzia Anna Maryla Wesołnowska. Ten Polsat to nie długo będzie TVN 2 zero indywidualności, a wystarczyłoby dac pasmo komediowe od 16:30 do 18:00. Różowe lata siedemdziesiąte, Malcolm, Scrubs, albo inne wmiare nowe sitcomy (napewno nie Bundych)
Awatar użytkownika
Kamilo
VIP Expert
x 153
x 713

Post autor: Kamilo »

Czytam newsa i co widzę? W serialu zagra Marta Leleniewska, była pogodynka Polsatu i niedoszła prezenterka ''Wydarzeń''.
Awatar użytkownika
kamil2505
VIP Expert
x 103
x 1036

Post autor: kamil2505 »

Znowu serial o detektywach... Ile można... czasami mam wrażenie, ze POLSAT i TVN biorą przykład z naszych zachodnich sąsiadów... To przecież właśnie w niemieckim RTL-u czy SAT1 przez całe dnie królują: talk-show, potem sądy, seriale o detektywach i policjantach niby oparte na faktach i na koniec kilkutysięczne telenowele (opery mydlane).

A taki ruch POLSAT-u jest kolejnym dodem na brak pomysłu i ściąganie pomysłów od konkurencji, która jakby nie patrzeć o wiele lepiej sie trzyma (chodzi tu oczywiście o TVN)
2008-2023
Awatar użytkownika
Ice
VIP Expert
x 10

Post autor: Ice »

A taki ruch POLSAT-u jest kolejnym dodem na brak pomysłu i ściąganie pomysłów od konkurencji, która jakby nie patrzeć o wiele lepiej sie trzyma (chodzi tu oczywiście o TVN)
Polsat kiedyś miał podobny serial. Dla mnie powinni postawić na zupełnie inny gatunek. Takie coś już mamy w Jedynce i w stacji Waltera.
Awatar użytkownika
jurek77
Użytkownik

Post autor: jurek77 »

To może być nawet zabawne. Ja lubiłem 07 :)...a także parodię Borewicz która krażyła w necie :)
Szymek
Użytkownik

Post autor: Szymek »

Witam :D

Ja jako ciekawostkę chciałbym dodać, iż wszystkie ujęcia w serialu będą kręcone z ręki.
"Oglądając "Malanowskiego i partnerów" widz będzie miał wrażenie, że towarzyszy bohaterom. Czasem stojąc tuż za plecami, innym razem- podglądając przez dziurkę od klucza- Nie uważamy ani jazdy (szyny, po których jeżdzi wózek z kamerą) , ani statystów- stwierdził w rozmowie dla dwutygodnika "Świat seriali" Mariusz Wojaczek- jeden z reżyserów serialu."
Pozdrawiam.
Feelutka
Użytkownik

Post autor: Feelutka »

Dobra, puszczają nowy serial.. , ale może jeśli chodzi o picie , to ty "puchacz", wróć do piaskownicy....Ja tam nie wiem, i mnie to nie interesuje, co się Bronkowi przydarzyło ...Ja nie żyję życiem gwiazd i plotkami, bo mam własne życie. Może Ty po prostu żyjesz życiem innych, bo własnego ci zabrało...Coś się zaczyna i trzeba to zobaczyć, by ocenić. Już przed ci nie wchodzi, to omiń...Przecież jest tyle innych programów...A ja chętnie zobaczę co pokarzą, jak mi się nie spodoba to przełączę...Jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy oglądać co chcemy, a nie to co nam narzucą. A wymieniać ekscesy innych, to potrafi albo ten, co się sam chce wybielić, albo ten, kto sam tak naprawdę niczego nie przeżył.Ja tam jestem raz aniołem, a czasami nim nie jestem..., a na pewno jestem daleka od wygłaszania takich morałów. Granie jest ciężkim kawałkiem chleba i nie ma czego zazdrościć, a szczególnie jak jakiś "człowiek" czuje moc własnych interpretacji i snuje własne ballady, bo nic innego nie ma do roboty...Nie włączyła bym się do tej rozmowy , ale mnie zbulwersowało. Przepraszam, nie chciałam nikogo urazić.
domi
Junior
x 72
x 124

Post autor: domi »

Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek tego serialu. Powiem że bardzo ciekawy. Na pewno obejrzę jutrzejszy odcinek.
mateu1
Użytkownik

Post autor: mateu1 »

Bardzo dobrze zrealizowany i ciekawy serial, jedyne co mi sie nie podobalo to to, ze jest strasznie krótki ! Ja też napewno obejrze jutrzejszy odcinek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Paradokumenty”