Niestety, Polsat wygrywa tylko w 16-49, w grupie 4+ stacja znowu ponosi porażkę

To właśnie ''Detektywi'' są przeróbką - oryginalnego - ''Malanowski i Partnerzy''. Poza tym - to co pisze dumbo - to również prawda. A docu-crime nie jest zarezerwowane tylko dla TVN-u -wszak wiadomo, że ten gatunek jest bardzo rozwijającym się w telewizji i inne stacje wprowadzają seriale o tym gatunku. Nie wiem o co Ci chodzi. Zachowujesz się jak jakieś dziecko, które próbuje wymądrzać się w temacie telewizji - pisałem o tym nie tylko ja - a nie ma o niej zielonego pojęcia. To jest dopiero żal.kamil2505 pisze:Gdy pewnego razu wypowiadałem się na temat POLSAT-u i ewentualnego powrotu "Big Brothera" na te antenę w celu poprawienia oglądalności, ktoś mi napisał, że POLSAT szuka nowości, nie chce przej,ować sukcesów TVN-u, chce wypromować coś swojego... Właśnie widać... Przeróbka "Detektywów", a lada chwila ma pojawić się też coś na wzór i podobieństwo "Faktów po faktach". Żal...
No jasne nagle 100 ileś tam ludzi robiło se jaja i dawali specjalnie 1/10 po prostu ten serial jest jeszcze bardziej sztuczny od tych z TVN.Czaja pisze:A może ci co głosowali to robili sobie jaja i specjalnie dawali tak niskie oceny. Nie ma co wierzyć czemuś takiemu tylko po prostu obejrzeć serial i samemu ocenić.
To Ty wierzysz, że na portalu filmweb.pl ludzie oceniają filmy/seriale z pełna rzetelnością?wszędzie oprócz tego forum ma w większości złe opinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości