No to dość oczywiste, że Borowiecka jest lepszą dziennikarką od Łodeja i że ma też, po prostu, ciekawszą osobowość. To megapozytywna osoba. Choć pasmo informacyjno-publicystyczne to i dla niej pewne wyzwanie
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
- goldenpolishautumn
- Użytkownik
- x 83
- x 93
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
video: TVN24 • Wydarzenia 24 • Planete+ • Mezzo • Mezzo Live
Trójka - Polskie Radio
-
- Użytkownik
- x 25
- x 23
Trójka - Polskie Radio
https://x.com/RadiowaTrojka/status/1802 ... qFvIg&s=19
Trójka - Polskie Radio
A poza tym żyłem w przekonaniu, że popołudniowe wydania prowadził Strzyczkowski, zanim dostał autorską audycję w południe i ograniczył się do piątków. Z tego okresu wymieniany jest też Ziemiec.
W 2002 roku, kiedy powstało „Za a nawet przeciw”, popołudniowe ZD3 zaczął prowadzić Michał Kowalewski, to można już łatwo zweryfikować. Po Kowalewskim przyszedł Kantereit.
Sam Łukawski dość młodzieńczo i niepewnie brzmiał jeszcze na nagraniach z 2007 roku, Mann bardzo ratował w piątki.
Trójka - Polskie Radio
Jasne, chodziło oczywiście o Strzyczkowskiego, Łukawski nigdy nie prowadził popołudniówki. Ziemca też zupełnie nie kojarzę w roli innej niż zadawacza pytań politykomKamilo pisze: ↑16 cze 2024, 21:53 Kuźniar na pewno prowadził ZD3, jeszcze po zamieszaniu w 2020 roku były w sieci archiwalne nagrania z jego głosem, ale nie jestem w stanie określić, czy były to poranne, czy popołudniowe audycje.
A poza tym żyłem w przekonaniu, że popołudniowe wydania prowadził Strzyczkowski, zanim dostał autorską audycję w południe i ograniczył się do piątków. Z tego okresu wymieniany jest też Ziemiec.
W 2002 roku, kiedy powstało „Za a nawet przeciw”, popołudniowe ZD3 zaczął prowadzić Michał Kowalewski, to można już łatwo zweryfikować. Po Kowalewskim przyszedł Kantereit.
Sam Łukawski dość młodzieńczo i niepewnie brzmiał jeszcze na nagraniach z 2007 roku, Mann bardzo ratował w piątki.
-
- Użytkownik
- x 25
- x 23
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
https://www.press.pl/tresc/80584,wojcie ... do-trojki_
Swoją drogą, to już chyba dziennikarz w redakcji sportowej TVP Info, bo tak jest podpisywany na antenie.
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
Na dobrą sprawę, gdybym miał wskazać jakieś pasmo dzienne, w którym jest więcej starszych nagrań, to postawiłbym na poranne i popołudniowe ZD3, gdzie mam wrażenie, pasują one do bardziej informacyjnego charakteru audycji.
Ale może to i lepiej, że tak właśnie jest? Już przed 2020 r. pojawiały się głosy, że Trójka jest taka trochę "zwietrzała". Mam wrażenie, że tak jak teraz brzmiałaby nawet gdyby wymiana pokoleniowa następowałaby regularnie co kilka lat, a nie w przypadku wielkich rewolucji, jak miało to miejsce.
video: TVN24 • Wydarzenia 24 • Planete+ • Mezzo • Mezzo Live
Trójka - Polskie Radio
Trójka - Polskie Radio
Trochę zaczęło dziać się w piątkowym paśmie po Liście Przebojów. W ostatni piątek była audycja Gosi Jakubowskiej o hip hopie w związku z nowym talent show Netflixa (przegadana), a na najbliższy piątek wpisana jest audycja Agnieszki Szydłowskiej.
Sporo okolicznościowych audycji wpisanych jest też do ramówki na czwartek 15 sierpnia - m.in. „Polska właśnie” Pawła Turskiego od 8:00, „Wielkie Głaskanie” Szydłowskiej po 10:00, czy wieczorem „Zamek Królewski” Michała Matusa. 357 i RNŚ oprócz krótszych poranków nie mają znian w ramówkach na ten dzień.
Trójka - Polskie Radio
Dzisiaj jestKamilo pisze: ↑13 sie 2024, 22:01 Ktoś wie kiedy ostatnio na antenie był Kuźniar? Nawet biorąc pod uwagę sezon urlopowy wydaje mi się, że jego absencja jest już dość długa. Oficjalnie zrezygnował z prowadzenia podcastu dla PR24, ale w niedzielnym paśmie popołudniowym pojawiła się inna audycja, a w piątkowym ZD3 ostatnio- znowu natykałem się na Łodeja.