Reklamy telewizyjne
- !a1+1v2nagrania
- Użytkownik
- x 8
- x 8
- Kontakt:
Reklamy telewizyjne
Narazie jeden udało się mi nagrać i wrzucić na YouTube (nikt inny go nie wrzucił)
ale są też pozostałe wersje które próbuje nagrać z TV
[ Spoiler ]
Reklamy telewizyjne
Będąc w temacie świątecznych reklam telekomów.
T-Mobile:
T-Mobile:
[ Spoiler ]
Na Forum - tylko prywatne opinie.
Reklamy telewizyjne
A tu wersja z Viki Gabor:!a1+1v2nagrania pisze: ↑16 lis 2020, 16:01 Narazie jeden udało się mi nagrać i wrzucić na YouTube (nikt inny go nie wrzucił)
Reklamy telewizyjne
Rysiek z "Klanu" oszalał:
Sama reklama Ketchupu zbiera podzielone opinie, ale mi się ona podoba
Tymczasem, w komentarzach na YT:
Sama reklama Ketchupu zbiera podzielone opinie, ale mi się ona podoba

Tymczasem, w komentarzach na YT:
- !a1+1v2nagrania
- Użytkownik
- x 8
- x 8
- Kontakt:
Reklamy telewizyjne
jest jeszcze druga wersja z Roksaną Węgiel w której Roxie mówi "epicka impreza, street party a może piknik, oranżada party - gwiazda każdej imprezy" w tle jest jest piosenka Anyone I Want To Be, reklama trwa 15 sekund i jest emitowana w telewizji chociaż nie udało się mi jej znaleźć w TV jeszcze.
[ Spoiler ]
Reklamy telewizyjne
Bardzo często w telewizji można spotkać nową reklamę Snickersa z mężczyzną udającym, że wspina się do góry. Z jednej strony nie wiem o co mu chodzi, a z drugiej strony jest to śmieszna reklama.
Reklamy telewizyjne
Jest też inna reklama Snickersa, Snickers Crunchy, a w niej... mężczyzna że tak powiem się drze. I to jest trochę irytujące...
Reklamy telewizyjne
Możliwe że tak 

Reklamy telewizyjne
Mało, że wstawiasz sam link, bez osadzenia go w BBCode, to jeszcze nie jesteś łaskaw napisać jakiegokolwiek komentarza. W skrócie: łamiesz regulamin. Następny post w podobnym stylu będzie skutkował ostrzeżeniem (pulkownik)
Ostatnio zmieniony 29 lis 2020, 22:30 przez pulkownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Osadzenie linka w BBCode
Powód: Osadzenie linka w BBCode
-
- Thinker
- x 439
- x 529
- Kontakt:
Reklamy telewizyjne
W nowej reklamie Blika użyto piosenki "Więcej", znanej z jesiennego spotu TVN z 2017.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.
Reklamy telewizyjne
@Kacper3100 Piosenka "Więcej" użyta została w jesiennym spocie TVN z 2018, a nie 2017 roku.
Reklamy telewizyjne
MediaMarkt na święta Bożego Narodzenia bez Zenka, więc daję do "sensownych" reklam

Reklamy telewizyjne
Dzisiaj widziałem na Polsacie 2 reklamę Sanytol, którą trochę spolszczono i reklamuje ją Małgorzata Rozenek - Majdan.
Poprzednio reklamowała ją M. Vidal (reklamowała też m.in. na Chorwacji i we Francji):
Natomiast w Czechach i na Słowacji reklamuje ją słowacka aktorka Michaela Badinková:
Poprzednio reklamowała ją M. Vidal (reklamowała też m.in. na Chorwacji i we Francji):
Natomiast w Czechach i na Słowacji reklamuje ją słowacka aktorka Michaela Badinková:
-
- Thinker
- x 439
- x 529
- Kontakt:
Reklamy telewizyjne
I bardzo dobrze. Reklamy powinny być spolszczane, a nie emitowane z tym żenującym dubbingiem, który w większości reklam wygląda, jakby został zmontowany przez jakieś dzieci.
***** ***, ***** i jeszcze raz *****.