Pilne pytanie

Bardzo nieaktualne tematy z naszego forum.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Co zrobić żeby zmniejszyć liczbę stron w Wordzie bo mam po pół strony tekstu na każdej stronie a Delete nic nie daje tak jak i "zmniejsz liczbę stron" ?
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 1
Kontakt:

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

może margines dolny jest za wyskoku ostawiony:
Obrazek

Trzeba poprostu chwycić za początek szarego paska i ciągnąć na dół:
Obrazek
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Nie. To nie to. To są zestawy pytań na egzamin i ktoś chciał mieć jeden zestaw na stronę a ja nie chcę drukować pięćset stron zapisanych w 1/3 :(
Awatar użytkownika
Mario98
Junior
Posty: 896
Rejestracja: 24 maja 2006, 16:34
x 1
Kontakt:

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Mario98 »

a może to poprostu tak jest zrobione w postaci takich zespolonych cześci.... jak dobrze pamiętam to nazywa się "twarda spacja", i chodzi o to ze dany text nie może być podzielony.


albo po prostu otwórz ten dokument w innym edytorze (np.Open Office)
www.forum-soccer.home.pl


Kazik o Tusku: "Wku... mnie, że dozorca mojego kraju jest kretynem"
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

W Open Office dziury dało się skasować Deletem :)
Awatar użytkownika
Leszek1979
VIP Expert
Posty: 451
Rejestracja: 24 maja 2006, 23:14
Lokalizacja: Tczew

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Leszek1979 »

Chodzi chyba o to że po każdym pytaniu jest zrobiony przeskok do następnej strony (CTRL+ENTER). Jeżeli tak to można to zrobić na piechotę - ustawiasz kursor na początku każdej strony i wciskasz BACKSPACE - wówczas zawartość tej strony ląduje pod tekstem na poprzedniej stronie - ale taką ręczną robotą z 500 stronami to się można zachlastac :/.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Tak się nie da. Nic to nie daje :)
Awatar użytkownika
Axel
Activist
Posty: 2722
Rejestracja: 25 maja 2006, 0:21
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Axel »

No to najlepiej pokaż na screenie o co tu chodzi to może w końcu ci pomożemy.
gosc
VIP Expert
Posty: 2140
Rejestracja: 24 maja 2006, 17:54

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: gosc »

Obrazek




Obrazek

na pierwszym dół strony - bez tekstu, na następnym góra kolejnej strony, naciśnięcie delete powoduje przeskoczenie kursora na kolejną stronę a nie zlikwidowanie tej dziury
aurella
Użytkownik
Posty: 5
Rejestracja: 20 lip 2010, 16:16

Pilne pytanie

  • Cytuj
  • zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: aurella »

Mam pytanie odnosnie współpracy miedzy firmami informatycznymi? Trafiłam na fajny program: www.klasterit.pl, ale chciałabym zapytać czy ktoś z Was uczestniczył kiedyś w podobnym przedsięwzięciu? Co o tym myślicie ?
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość