[TVN] Top Model
[TVN] Top Model
Nie wiem, o czym myśli facet, który zgłasza się do takiego programu, wiedząc, że będzie naga sesja, a potem jej odmawia i nawet nie potrafi tego uzasadnić sensownie 

[TVN] Top Model
Zachowanie Denisa było bardzo dziwne, miałam wrażenie, że celowo nie chciał w tym brać udziału, żeby go wyrzucono z programu. Bo akurat tłumaczenie, że "co powiedzą chłopacy z dzielnicy" było mało wiarygodne, bo już sam udział w tym programie może powodować śmiech u znajomych
Trochę szkoda, bo chłopak był dobry. Kibicowałam mu. Może chciał odpaść, bo miał jakiś kontrakt na horyzoncie 
Co do samej sesji to nie powinna podlegać ocenie na panelu eliminacyjnym. Mając w programie nieletnie, które też nie brały udziału w tej sesji na tych samych zasadach co reszta, więc jak można je oceniać tak samo jak pozostałych??

Co do samej sesji to nie powinna podlegać ocenie na panelu eliminacyjnym. Mając w programie nieletnie, które też nie brały udziału w tej sesji na tych samych zasadach co reszta, więc jak można je oceniać tak samo jak pozostałych??
- CaptainMorgan
- VIP Expert
[TVN] Top Model
Abstrahując od uczestników to produkcyjnie jest to chyba jedna z lepszych edycji - duża liczba ciekawych gości, wiele zadań, no nudy nie ma. Póki co wyniki dają przyszłość dla kolejnego sezonu.
[TVN] Top Model
Jak dla mnie - widać, ze program dojrzał. Nawet po sesjach i wyborach do Domu Modelek widać, że jurorzy nie skupili się tylko na ciałach i twarzach kojarzących się z Barbie i Kenem. 

Pozdrawiam, Trzeciak
[TVN] Top Model
[ Spoiler ]
-
- Użytkownik
[TVN] Top Model
[ Spoiler ]
-
- Użytkownik
[TVN] Top Model
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
[TVN] Top Model
[ Spoiler ]
-
- Użytkownik
[TVN] Top Model
Dziś uczestnicy nie lecą na fashion week.
- sebastiannn
- Poster
-
- Użytkownik
[TVN] Top Model
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
-
- Użytkownik
[TVN] Top Model
Wyjątkowo post pod postem ale po relacjach Michała, Marcina, Kasi już wiadomo, że w tym roku wyjechali na FW do
[ Spoiler ]
[ Spoiler ]
[TVN] Top Model
A dla mnie w ogóle nie uzasadnił, w pewnym momencie nawet powiedział, że nie chodzi o samą nagość, ale co chłopaki z osiedla powiedzą
Sam się mieszał w swoich zeznaniach, gdy Krupa do niego przyszła to stwierdził, że nawet nie wiedział, że nagości nie będzie widać, bo może być zakryty za bryłą lodu. Gdyby chodziło o zasady to bym to może zrozumiała.

[TVN] Top Model
To żadne uzasadnienie. Jeśli ktoś zgłasza się do programu, w którym od zawsze są nagie sesje, a potem odmawia w niej udziału, to albo ma problemy z logicznym myśleniem, albo chce w tani sposób zwrócić na siebie uwagę.