Telenowele

Forum fanów telenowel :)
casanova
Użytkownik
x 96
x 47

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: casanova »

gigiola pisze: 16 sty 2025, 20:10 Ktoś wczoraj postraszył C+ skargą do UOKiK i odcinki Aromatu ekspresowo wskoczyły do serwisu.
Tak dodali już brakujące odcinki Aromatu ale nie dodali dzisiaj 75 odc Zatraconych w Miłości :/
Awatar użytkownika
M@rcin
VIP Expert
x 447
x 848
Kontakt:

Telenowele

Post autor: M@rcin »

Często pojawiały się tutaj pytania odnośnie braku aktualizacji na stronie Televisy Internacional.
Serwis działa teraz pod nowym adresem, wspólnym dla TelevisaUnivision.
https://screenings.televisaunivision.com/
vlv
Junior
x 197
x 202

Telenowele

Post autor: vlv »

Bloo411 pisze: 16 sty 2025, 18:38 Gratulacje, kolejna wpadka techniczna na Novelas+. Podczas "Dziedzictwa Del Monte" w pewnym momencie rozjechało się audio z obrazem.
Rzeczywiście. W dwóch miejscach jest błąd, który powoduje dość duży rozjazd audio/wideo.
Wygląda na to, że ktoś przy montażu audio dał ciała. Da się to ogarnąć, na własne potrzeby sam sobie naprawiłem ścieżkę audio i teraz jest już wszystko w porządku. Ale znając poziom supportu C+ nie byłbym taki pewny, że to poprawią. Jak już poszło w emisji z błędem, to obawiam się, że sprawa jest zamknięta. Tak było np. z brakującym lektorem w "Aromacie miłości".
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
Bloo411
Obserwator
x 34
x 114

Telenowele

Post autor: Bloo411 »

M@rcin pisze: 16 sty 2025, 23:36 Często pojawiały się tutaj pytania odnośnie braku aktualizacji na stronie Televisy Internacional.

Serdeczne dzięki :) Nie rozumiem tylko, dlaczego Televisa nie zamknęła katalogu na tamtej stronie, lub nie dała przekierowania do nowego. Mam pytanie jeszcze do Ciebie. Czy Telemundo ma też stronę z taki katalogiem jak Televisa i TV Globo?
Awatar użytkownika
FanTheBlues
Obserwator
x 433
x 35

Telenowele

Post autor: FanTheBlues »

Widzę że sporo osób narzeka tu na, La Patrona. Ja mam odwrotnie akurat zaciekawiła mnie ta telka od 1 odcinka, ma fajny klimat. A za to, Dziedzictwo kompletnie nie mój klimat i sobie to odpuściłem.
Awatar użytkownika
M@rcin
VIP Expert
x 447
x 848
Kontakt:

Telenowele

Post autor: M@rcin »

Bloo411 pisze: 17 sty 2025, 11:33
M@rcin pisze: 16 sty 2025, 23:36 Często pojawiały się tutaj pytania odnośnie braku aktualizacji na stronie Televisy Internacional.

Serdeczne dzięki :) Nie rozumiem tylko, dlaczego Televisa nie zamknęła katalogu na tamtej stronie, lub nie dała przekierowania do nowego. Mam pytanie jeszcze do Ciebie. Czy Telemundo ma też stronę z taki katalogiem jak Televisa i TV Globo?
Tak, ale trzeba mieć acces.
https://www.nbcuniformats.com/formats.aspx?genre=9

Ewentualnie na stronie
https://www.telemundo.com/shows
gigiola
Użytkownik
x 4
x 79

Telenowele

Post autor: gigiola »

Strona ta się pojawiła 1 grudnia 2024, także bardzo długo trwała aktualizacja międzynarodowego katalogu telek i seriali.
Przy okazji, na główną stronę TelevisaUnivision https://corporate.televisaunivision.com został nałożona geoblokada.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Czy może są jakieś przecieki co zastapi Nie igraj z aniołem w TV Puls?
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Post autor: Menadżerka »

Jakby było coś wiadomo to Pablo czy Liam już by o tym napisali zapewne. Mi z tyłu głowy siedzi zwiastun Sideł namiętności za czasów emisji na Pulsie, który został udostępniony jakiś czas temu na Instagramie na fanowskim, Polskim koncie o serialach i telenowelach Latino. To może nic nie znaczyć, ale jakoś też ciężkie wierzyć mi w takie przypadki ;)
LaPatrona
Użytkownik
x 10

Telenowele

Post autor: LaPatrona »

Ale Pablo i Liam mają kogoś u nadawcy Novelas+ nie w tv Puls, by jak wiedzieli to pisali, do kogoś z Tv Puls to chyba mają takie wtyki jak my wszyscy.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Menadżerka pisze: 17 sty 2025, 16:11 Jakby było coś wiadomo to Pablo czy Liam już by o tym napisali zapewne. Mi z tyłu głowy siedzi zwiastun Sideł namiętności za czasów emisji na Pulsie, który został udostępniony jakiś czas temu na Instagramie na fanowskim, Polskim koncie o serialach i telenowelach Latino. To może nic nie znaczyć, ale jakoś też ciężkie wierzyć mi w takie przypadki ;)
Pisałem na instagram na fanowskim, ale puki co nie ma informacji. Może być tak że będzie Zaklinaczka bądź dadzą powtórkę Rancza i po sprawie
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Post autor: Menadżerka »

Dlatego mimo wszystko lepiej się nie nastawiać, że Puls coś puści po Nie igraj z aniołem. Równie dobrze w tym paśmie mogą walnąć swój ulubiony Lombard :lol:
casanova
Użytkownik
x 96
x 47

Telenowele

Post autor: casanova »

Co do Novelas+ to na swoim Fanpageu na FB wstawili post że wysyłają nagrody do zwycięzców konkursu i zauważyłem mały haczyk w tym odznaczenie strony francuskiego Novelas tv to oznacza że osoba odpowiedzialna za stronę na fb nie pochodzi z Polski i nie ma pojęcia o planach kanału w Polsce już wcześniej wydawało mi się to podejrzane bo pojawiały się błędy językowe w postach i odpowiedziach na Messenger także żenada 🙄🤡
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

Post autor: pablo21 »

Bloo411 pisze: 16 sty 2025, 18:38 Gratulacje, kolejna wpadka techniczna na Novelas+. Podczas "Dziedzictwa Del Monte" w pewnym momencie rozjechało się audio z obrazem. Pewnie dlatego, że tylko audio wzięli od TVN, a ten lubił wycinać wstawki/kurtynki.
Otrzymałem dzisiaj odp. od przedstawiciela nadawcy Novelas+ że feralny odc. 2 "Dziedzictwo Del Monte" zostanie poprawiony do emisji w maratonach z całego tygodnia. Już ktoś pracuję nad poprawą synchronizacji audio z wideo w tym odc. Przepraszają za te problemy. :-(
Liam
Poster
x 104
x 292

Telenowele

Post autor: Liam »

„Nie igraj z aniołem” zastąpi w TV Puls - „Kotka” także z Maite Perroni.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”