Telenowele

Forum fanów telenowel :)
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Menadżerka »

Wywołaliśmy wilka z lasu, bo dopiero co o tym pisaliśmy co może być na zastępstwo :lol:
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Tytuł spoko tylko po cichu liczyłem na Dzikie serce. Czyli Puls powtarza telki z TV 4, ale to nawet fajnie

Tylko czy emisja będzie po dwa odcinki, czy po jednym z powtórka?
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

Post autor: pablo21 »

Liam pisze: 17 sty 2025, 17:40 „Nie igraj z aniołem” zastąpi w TV Puls - „Kotka” także z Maite Perroni.
Emisja tym razem będzie w jakości Full HD bo "Kotka" była wyprodukowana w takiej jakości i TV4 podczas emisji pod 20-paru odc. jak na satelicie ruszyła równoległa wersja HD jako TV4 HD to emitowała ten tytuł w takiej jakości. :-) Ja się cieszę bo będzie okazja zobaczyć ten tytuł w jakości Full HD w całości. :-)
Ostatnio zmieniony 17 sty 2025, 19:56 przez pablo21, łącznie zmieniany 1 raz.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

No przyznam że Puls zaskakuje na plus pozytywnie :)

@pablo21 Dzięki za propozycję Novelas + Dziedzictwo del Monte, po prostu telka jest tak fajna że oglądałbym odcinek po odcinku. Chcę się więcej!!!
LaPatrona
Użytkownik
x 10

Telenowele

Post autor: LaPatrona »

pabloit21 pisze: 17 sty 2025, 17:53Tylko czy emisja będzie po dwa odcinki, czy po jednym z powtórka?
Tutaj masz wszystko jasno napisane po ile odcinków będzie Kotka.

https://www.telenovela.pl/post/kotka-od ... 2INofrv1Pw
Awatar użytkownika
FanTheBlues
Obserwator
x 433
x 35

Telenowele

Post autor: FanTheBlues »

Dobre info. Kotka z chęcią obejrzę, bo nie oglądałem jak leciała na TV4.
kokos
Obserwator
x 2
x 36

Telenowele

Post autor: kokos »

Zgodzę się, "Kotka" była bardzo fajna, najlepsze były odcinki gdy główna bohaterka była mała. Jeśli będą nadawane po dwa odcinki to biorąc pod uwagę że "Kotka" ma 122 odcinki to trzy miesiące i po sprawie. Co do "Dzikiego serca" to podejrzewam że prędzej czy później poleci jeśli widownia dopisze.
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Może emisja Kotki nie wzbudza we mnie jakiegoś wielkiego entuzjazmu, ale nie ma co marudzić. Najważniejsze, że Puls stopniowa zaczyna wracać do telenowel. Liczę, że oglądalność Latino będzie im dopisywać i doczekamy się jeszcze innych tytułów w tej stacji. Jedynie mogliby godzinę zmienić na popołudniową, wtedy więcej osób mogłoby oglądać :)
kokos
Obserwator
x 2
x 36

Telenowele

Post autor: kokos »

Jakby nie było to będzie dopiero druga emisja telenoweli więc "Kotka" może zgarnąć niemałą widownię. "Dzikie serce" czy "Włoska narzeczona" też miały tylko jedną emisję.
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

pabloit21 pisze: 17 sty 2025, 18:50 No przyznam że Puls zaskakuje na plus pozytywnie :)

@pablo21 Dzięki za propozycję Novelas + Dziedzictwo del Monte, po prostu telka jest tak fajna że oglądałbym odcinek po odcinku. Chcę się więcej!!!
Też sam jestem zadowolony że przedstawiciel Novelas+ przychylił się do moich próśb i wybrał oba tytuły z Telemundo teraz do emisji. Za co mu podziękowałem.. :-) Ja czuję klimat "Gorzkiej Zemsty" z Telemundo. :-)
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

@pablo21 Ty mi nic nie mów o Gorzkiej zemście, bo tak marzę o jej ponownej emisji w naszej TV, że chyba zaraz zacznę wyć :lol: Sidła namiętności i właśnie Gorzka zemsta to bezapelacyjnie dwie moje ulubione telenowele :)
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

Czy ktoś teraz po tych kilku odc. "Dziedzictwo Del Monte" widzi różnice pomiędzy tą wersją a jej remakem od Televisy "Dziedziczka"? Oba tytuły zostały inaczej nakręcone i są po prostu inne. Mi się bardziej podoba "Dziedzictwo Del Monte". Co jak co ale bardzo udany tytuł Telemundo. :-)
"La Patrona" oczywiście też bardzo dobra premiera. :-) Tyle na nią czekaliśmy i wreszcie mamy emisję w Novelas+. :-)
Awatar użytkownika
M@rcin
VIP Expert
x 447
x 848
Kontakt:

Telenowele

Post autor: M@rcin »

Też czuję ten klimat "Gorzkiej zemsty" w "Dziedzictwie del Monte", ta sama hacjenda, plenery, część obsady, muzyka i RTI Colombia jako producent wykonawczy.

Jestem też pod wrażeniem Marlene Favela, która dotychczas nie przekonywała mnie swoimi rolami, a tutaj wręcz elektryzuje na ekranie. Mega chemia z Mario Cimarro.

I jeszcze ta piosenka w tle... Cudo!
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

Marlene Favela wcześniej w "Gate Salvaje" z VV miała epizod z Mario i tam też była między nimi chemia tak jak by byli małżeństwem od lat prywatnie. :-) Fajnie by było zobaczyć też "Gata Salvaje" w Novelas+ bo z tego co wiem jest dostępna do zakupu po remasteringu. Zresztą kiedyś były już Dyrektor Programowy TV Puls chciał ją kupić i opowiadał że jest już dostępna właśnie po remasteringu w jakości Full HD. :-)
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Dziedziczki nie oglądałem więc nie mam porównania. Na początku gdy pojawiła się informacja o następcy Teresy byłem zawiedziony. Teraz uważam że ten tytuł to strzał w dziesiątkę. Szkoda ze Gorzka zemsta nie jest po remasteringu i nie ma szans na emisję w Novelas+
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”