Telenowele

Forum fanów telenowel :)
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Menadżerka »

Ja Teresy nie oglądałam, bo to nie mój klimat. Próbowałam dać szansę, ale po kilku odcinkach przerwałam. Ja lubię w telenowelach jak wszystko jest czarne i białe. Protagoniści i villani na swoim miejscu, czyli tak jak powinno być zawsze (bynajmniej dla mnie ;D ). No i tutaj mam właśnie rozkminę. Bo niby będę chciała dać szansę Pasion Prohibida jak pójdzie na Novelas+, ale skoro to nie mój klimat, to nie wiem czy dam radę ;)

Co do Marlene, to ja ją poznałam po Zorro z Telemundo. Świetna telenowela :)
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

A w jakim paśmie ma być ta telka?
Bloo411
Obserwator
x 34
x 114

Telenowele

Post autor: Bloo411 »

pabloit21 pisze: 17 sty 2025, 18:50 No przyznam że Puls zaskakuje na plus pozytywnie :)

Ciężko to nazwać pozytywnym zaskoczeniem skoro celują w odgrzewane kotlety. Jak już chcą bawić się w emisję klasycznych telenowel, to niech postawią na te nigdy nieemitowane w PL, a jest ich trochę.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Tylko odgrzewane kotlety lepiej mimo to się oglądają,a premiery to wielka niewiadoma.
Bloo411
Obserwator
x 34
x 114

Telenowele

Chyba tobie się lepiej oglądają. Ja tam wolę coś premierowego, aniżeli "Kotkę", którą oglądałem na TV4 i która cały czas jest dostępna w PBG.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Skoro Nie igraj z aniołem się przyjęło to wiadomo że Puls nie będzie ryzykował, wola pewnie emitować to co widz już zna. A dla Pulsu to są premiery bo wcześniej w innej stacji. Nie dziwi mnie wybór kolejnej telki z Maite, pewnie chcą wzmocnić to pasmo.
Bloo411
Obserwator
x 34
x 114

Telenowele

Skąd wiadomo, że się przyjęło? Może "Kotkę" kupili już wcześniej razem z "Nie Igraj z Aniołem!" w pakiecie, bo taniej było.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

To można wywnioskować po cenniku Pulsu że są droższe reklamy. Gdyby się nie przyjęło to Puls już by dawno wyrzucił Nie igraj z aniołem na 6.00
Angela
Obserwator
x 16
x 81

Telenowele

Post autor: Angela »

Tak, już to widzę jak Puls kupował Kotkę razem z Nie igraj z aniołem w swojej sytuacji gdzie wszystkie ich produkcje są klapami i ich oglądalność gwałtownie spadła. Odpowiedź nasuwa się sama, bo gdyby Nie igraj z aniołem się nie przyjęło to mieliby dylemat, co teraz zrobić z Kotką to po pierwsze. Po drugie Nie igraj z aniołem utrzymało się od początku do końca o jednej porze, nie schodząc na inne godziny, a to już coś znaczy. Po trzecie, gdyby Marichuy (już napisze w skrócie by nie powtarzać ciągle) się nie przyjęła to zamiast kolejnej telenoweli z Maite moglibyśmy się spodziewać w tym paśmie jakiś pewnie amerykańskich seriali, czy nawet powtórki Rancza ;/
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Post autor: Menadżerka »

Ja nie rozumiem trochę tego marudzenia na Puls. To nie Novelas, że można czegoś więcej od nich oczekiwać. Widać, że Puls stopniowo próbuje przywracać telenowele do swojego pasma. Są na razie ostrożni w wyborze tytułów i stawiają już na coś sprawdzonego. Niech w tym kierunku robią swoje, a dalej to zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Angela
Obserwator
x 16
x 81

Telenowele

Post autor: Angela »

W chwili obecnej stawiają na tytuły, które mogą zebrać dla nich oglądalność jaką oczekują. Jeśli dalej będą wybierać tak sprawdzone tytuły, to może i rzucą nam premierą :) Też nie rozumiem tego marudzenia, cieszę się z tego co jest i zamierzam oglądać Kotkę :DD
Soy tu fan
Obserwator
x 193
x 109
Kontakt:

Telenowele

Post autor: Soy tu fan »

pabloit21 pisze: 17 sty 2025, 22:48 Tylko odgrzewane kotlety lepiej mimo to się oglądają,a premiery to wielka niewiadoma.
Dokładnie, ludzie lubią oglądać sprawdzone tytuły. Ostatnio była dyskusja na ten temat. Myślę, że dobór takich tytułów jak „Nie igraj z aniołem” czy „Kotka” to dobre posunięcie ze strony TV Puls, bo swojego czasu miały one dobrą oglądalność na Czwórce, gdyż nie oszukujmy się ludzie lubią takie proste fabuły pełne infantylnych zwrotów akcji. Zapewne kolejnym tytułem w kolejce będzie wspomniane przez Was „Dzikie serce”, choć w schemat myślę idealnie wpasowałby się „Triumf miłości”, no ale ten tytuł wałkuje już Red Carpet.

Mam pytanie czy telenowela „Fuego en la sangre” jest dostępna w full HD?
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
vlv
Junior
x 197
x 202

Telenowele

Post autor: vlv »

Jest w HD.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
Soy tu fan
Obserwator
x 193
x 109
Kontakt:

Telenowele

Post autor: Soy tu fan »

Dzięki! ;)

To może prędzej doczekamy się emisji tej telenoweli niż „Gorzej zemsty” ;)
http://lastelenovelas.fora.pl - forum dyskusyjne o telenowelach latynoskich i nie tylko 8)
Agnes_43
Użytkownik
x 2
x 6

Telenowele

Post autor: Agnes_43 »

Byłoby fajnie. Uwielbiam Adelę Noriegę, a Fuego en La sangre nie oglądałam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”