Telenowele

Forum fanów telenowel :)
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: pablo21 »

Odc. 2 "Dziedzictwo Del Monte" wczoraj wieczorem w maratonie z całego tygodnia podczas emisji w Novelas+ został poprawiony. Wycieli kurtynkę przez którą nastąpiło rozsynchronizowanie audio z wideo w tym odc. 2 i dzięki temu poprawili audio czyli tą różnicę w tym odc. pomiędzy materiałem wideo z Telemundo a ścieżką lektora PL w audio od TVN-u. Tak czy siak jak obiecał przedstawiciel Novelas+ mi w mailu tak zrobili i to poprawili. :-) Przy podkładaniu audio lektora PL z TVN-u po prostu umknęła im ta "kutrynka" Telemundo i jej nie wycieli. :-) Jak ktoś tutaj napisał TVN lubiał wycinać te "kurtynki" do emisji telenovel czy to z Telemundo czy to z Televisy by im się więcej reklam zmieściło w przerwach podczas emisji. :-)
Bloo411
Obserwator
x 34
x 114

Telenowele

Post autor: Bloo411 »

Soy tu fan pisze: 18 sty 2025, 15:02 Mam pytanie czy telenowela „Fuego en la sangre” jest dostępna w full HD?

Tak, "Fuego En La Sangre" było już przez Televisę kręcone w 2008 roku w Full HD. Także nie był potrzebny żaden remastering.
Awatar użytkownika
Dominik19891
Obserwator
x 3
x 29

Telenowele

Post autor: Dominik19891 »

Liam pisze: 17 sty 2025, 17:40 „Nie igraj z aniołem” zastąpi w TV Puls - „Kotka” także z Maite Perroni.
Plusem jest, że ma mało odcinków. Więc szybko zostanie wyemitowana. I jest ciekawa obsada.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

Post autor: pabloit21 »

Szkoda ze w Polsce Lo Imperdonable nie zostało wyemitowane.
@pablo21 może dalo by radę podsunąć propozycje Novelas+?
Angela
Obserwator
x 16
x 81

Telenowele

Post autor: Angela »

Lo Imperdonable to jedna z najbardziej wyczekiwanych produkcji Televisy od lat. Wyniki oglądalności napewno były by bardziej dobre. Jeden z najlepszych klasyków. Lata temu czwórka mogła wykorzystać to i zamiast Mojej nadziei postawić właśnie na ten tytuł :) Było dużo plotek z tym tytułem, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło, a szkoda ;/
vlv
Junior
x 197
x 202

Telenowele

Post autor: vlv »

Ja się już wyleczyłem z latino, ale kiedyś coś tam oglądałem i "Despertar contigo" wydawał się znośny.
Ale koniec końców nie obejrzałem tego, więc może to tylko mylne wrażenie.
Telenowele w wysokiej jakości z lektorem i w oryginale do sprzedania dla kolekcjonerów. Info PW.
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Post autor: Menadżerka »

Angela pisze: 20 sty 2025, 15:17 Lo Imperdonable to jedna z najbardziej wyczekiwanych produkcji Televisy od lat. Wyniki oglądalności napewno były by bardziej dobre. Jeden z najlepszych klasyków. Lata temu czwórka mogła wykorzystać to i zamiast Mojej nadziei postawić właśnie na ten tytuł :) Było dużo plotek z tym tytułem, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło, a szkoda ;/
Ja z chęcią chciałabym obejrzeć to dla Protów, bo słyszałam, że ich historia jest lepsza niż cała telenowela. W ogóle fajnie by było jakbyśmy mogli też te stare klasyki obejrzeć nieemitowane jeszcze u nas. Nowe telki to już nie to samo, nie mają tego klimatu. Dla mnie lata telenowel były tak do 2016 roku, później z roku na rok ten poziom coraz bardziej spadał.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

To piszmy prośby do Novelas+ o ten tytuł. Też uważam że Czwórka popełniła błąd nie zakupując tego tytułu. Pamiętam dokładnie 2016 rok kończyła się Kotka i wszyscy mieli nadzieje na ten tytuł, a Czwórka zaserwowała argentynska telenowele.
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

Ale w tamtym czasie Moja nadzieja wcale też nie była złym tytułem. To jedna z przyjemniejszych telenowel. Argentyńskie produkcje są przeważnie komediówkami i ja osobiście lubię ich historie. Lubiłam też strasznie Kachorrę to ja z Oreiro (mimo kiczowatego wątku z gadającą skarpetką :lol: )
pablo21
Poster
x 327
x 256

Telenowele

Post autor: pablo21 »

pabloit21 pisze: 20 sty 2025, 8:16 Szkoda ze w Polsce Lo Imperdonable nie zostało wyemitowane.
Tytuł by wymieniany przedstawicielowi Novelas+ w Polsce. Do nich należy ruch czy go wybiorą bo w sumie mają bardzo dobry deal z Televisą w Polsce. :-) Trzeba czekać. Na razie w emisji produkcję z Telemundo, którego nie było trochę czasu w Novelas+ gdyż ostatnio wyemitowaną produkcją z tego studia była "Siła serca" w pasmie premierowym.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

@Menadżerka wspomniała że ma być Pasion Prohibida, czy to prawda?
Menadżerka
Obserwator
x 176
x 166

Telenowele

@pabloit21 czytaj ze zrozumieniem i nie przekręcaj moich słów. Napisałam, że jeśli Novelas+ wyemituje ten tytuł to wtedy może będę chciała obejrzeć :)
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

pablo21 pisze: 21 sty 2025, 7:26
pabloit21 pisze: 20 sty 2025, 8:16 Szkoda ze w Polsce Lo Imperdonable nie zostało wyemitowane.
Tytuł by wymieniany przedstawicielowi Novelas+ w Polsce. Do nich należy ruch czy go wybiorą bo w sumie mają bardzo dobry deal z Televisą w Polsce. :-) Trzeba czekać. Na razie w emisji produkcję z Telemundo, którego nie było trochę czasu w Novelas+ gdyż ostatnio wyemitowaną produkcją z tego studia była "Siła serca" w pasmie premierowym.
A czy Abismo de pasion również było? Cały czas proszę Novelas+ o ten tytuł
Awatar użytkownika
FanTheBlues
Obserwator
x 433
x 35

Telenowele

Post autor: FanTheBlues »

Nowość na, Las Estrellas z Zepeda od 10 lutego. A-Mar. Zapowiada się super telka. .
Co do Lo Imperdonable pisałem do, Novelas+ w zeszłym tygodniu. Odpisali że nie wykluczają tego tytułu u siebie w przyszłości.
pabloit21
Użytkownik
x 2
x 46

Telenowele

A-Mar zapowiada się ciekawie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Telenowele”