Soy tu fan pisze: ↑18 sty 2025, 15:02 Mam pytanie czy telenowela „Fuego en la sangre” jest dostępna w full HD?
Ja z chęcią chciałabym obejrzeć to dla Protów, bo słyszałam, że ich historia jest lepsza niż cała telenowela. W ogóle fajnie by było jakbyśmy mogli też te stare klasyki obejrzeć nieemitowane jeszcze u nas. Nowe telki to już nie to samo, nie mają tego klimatu. Dla mnie lata telenowel były tak do 2016 roku, później z roku na rok ten poziom coraz bardziej spadał.Angela pisze: ↑20 sty 2025, 15:17 Lo Imperdonable to jedna z najbardziej wyczekiwanych produkcji Televisy od lat. Wyniki oglądalności napewno były by bardziej dobre. Jeden z najlepszych klasyków. Lata temu czwórka mogła wykorzystać to i zamiast Mojej nadziei postawić właśnie na ten tytułByło dużo plotek z tym tytułem, ale ostatecznie nic z tego nie wyszło, a szkoda
![]()
Tytuł by wymieniany przedstawicielowi Novelas+ w Polsce. Do nich należy ruch czy go wybiorą bo w sumie mają bardzo dobry deal z Televisą w Polsce.
A czy Abismo de pasion również było? Cały czas proszę Novelas+ o ten tytułpablo21 pisze: ↑21 sty 2025, 7:26Tytuł by wymieniany przedstawicielowi Novelas+ w Polsce. Do nich należy ruch czy go wybiorą bo w sumie mają bardzo dobry deal z Televisą w Polsce.Trzeba czekać. Na razie w emisji produkcję z Telemundo, którego nie było trochę czasu w Novelas+ gdyż ostatnio wyemitowaną produkcją z tego studia była "Siła serca" w pasmie premierowym.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości