[POLSAT/TVN] Kuba Wojewódzki
[POLSAT/TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki

BTW: Śmiesznie będzie wyglądało, jak stare odcinki programu będą emitowane na Polsacie 2.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
[TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki

- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
[TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki
Karają? Ta zmiana oznacza jedno: ratingi TVN w górę, Polsat w dół...Witu pisze:No to niezłe jaja. Tylko za co karają nam TVN? Ja go tam nie chcę widzieć :/
[TVN] Kuba Wojewódzki
Oj będzie się działo....- moim zdaniem to najważniejsza zmiana w tym sezonie.... Dla mnie TVN zawsze górowało nad Polsatem. TVN ma przy o połowę mniejszym zasięgu technicznym ma taki sam lub większy udział w rynku, to niesamowite jest i świadczy o tym, co ludzie chcą oglądać. Solorz dostanie po pupie....Karol pisze:Karają? Ta zmiana oznacza jedno: ratingi TVN w górę, Polsat w dół...Witu pisze:No to niezłe jaja. Tylko za co karają nam TVN? Ja go tam nie chcę widzieć :/
LR
[TVN] Kuba Wojewódzki
Mi szkoda trochę tych ludzi,co nie maja TVN-u ,a lubili oglądać ten program.
Stevie
[TVN] Kuba Wojewódzki
[TVN] Kuba Wojewódzki
"Co tydzień o godzinie 21.55 kontrowersyjne rozmowy prowadzone przez osobę uznaną, za największego "chama III RP". Z kolei o godzinie 22.25 Superwizjer"
Czy to jest drobna pomyłka autora tekstu, czy też "Kuba Wojewódzki" będzie trwał tylko 30 minut?
[TVN] Kuba Wojewódzki
Taka jest oficjalna informacja prasowa TVN- mogli się pomylić- my tylko zamieściliśmy ich komunikat prasowyPawop pisze:W Artykule "Jesień na antenie TVN" jest taki oto fragment:
"Co tydzień o godzinie 21.55 kontrowersyjne rozmowy prowadzone przez osobę uznaną, za największego "chama III RP". Z kolei o godzinie 22.25 Superwizjer"
Czy to jest drobna pomyłka autora tekstu, czy też "Kuba Wojewódzki" będzie trwał tylko 30 minut?
Lucas
[TVN] Kuba Wojewódzki