[POLSAT/TVN] Kuba Wojewódzki
TOP3 odcinki z gośćmi:
1. Anna Dymna i Michał Figurski,
2. Agnieszka Holland i Ewa Farna,
3. Krzysztof Materna i Bambi.
Najgorzej sluchalo mi sie Katarzyny Warnke, niestety.
Czas na zmiane kanap

Mnie właśnie Warnke zaskoczyła w rozmowie, to taka pozytywna babka.
A oprócz tego miło się słuchało rozmów ze wspomnianym Józefowiczem. Ciekawe wywiady przeprowadzono również z Ewą Farną, Erykiem Kulmem Juniorem, Darią Zawiałow.
Jak dla mnie najfajniejszy i najzabawniejszy odcinek to ten z Moniką Olejnik i Kwiatem Jabłoni, a także fajna rozmowa z Materną. Chociaż mam wrażenie, że o wiele ciekawsze rozmowy są w "Ciągach dalszych" niż w tych odcinkach głównych na antenie.
To swoją drogą, o wiele więcej wątków i tematów jest poruszanych w rozmowie, z drugiej strony odcinek telewizyjny i suplement na Playerze idealnie się uzupełniają i tworzą całość.
Moze jestem zacofana

Erotyczne opowiesci , podboje w trojkatach czy innych konfiguracjach.
Kuba tez sie zwierzyl albo blefowal ze mial okazje z kolezankami dwiema.
No spoko, luz ale jakos mi to zgrzytalo.
Jeszcze z M Baka byl niezly odcinek choc znowu on troche wygladal na znudzonego goscia ale dotrwal do konca.
-
- VIP Expert
- x 960
- x 2270
-
- VIP Expert
- x 960
- x 2270
Zapewne i tak odcinek będzie miał wysoką oglądalność, bo ludzie lubią oglądać takie patodramy.
-
- VIP Expert
- x 960
- x 2270
https://prasa.wbdpoland.pl/post/kuba-wo ... pasma-we-wPo trzech odcinkach Kuba Wojewódzki nadal cieszy się pozycją lidera pasma we wszystkich grupach docelowych.
Do tej pory największą popularnością w grupie ogólnej cieszył się odcinek trzeci z udziałem Anny Muchy, Andrzeja Seweryna i Michała Szpaka, który zapewnił 9,14% udziału. Z kolei wśród widzów grupy docelowej TVN (20-54) – komercyjnej – największą widownię zgromadziła premiera sezonu, osiągając 10, 04% udziału.