Telefony komórkowe
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Telefony komórkowe
Jaki telefon komórkowy teraz posiadacie? Ja posiadam telefon Siemens C75, z którego jestem zadowolony 

Telefony komórkowe
Ja mam ciągle C60 i powiem szczerze że szkoda mi pieniędzy na kupno innego. Dobry telefon nie jest tani gdy się go nie bierze od sieci za 1 zł. Ale w lutym kończy mi się umowa z Orange to może coś rzucą od siebie dla mnie 
Poprzednio miałem też siemensa - m55. Świetny, solidny telefon, ale miał źle zdjętego simlocka i się bidula popsuła.

Poprzednio miałem też siemensa - m55. Świetny, solidny telefon, ale miał źle zdjętego simlocka i się bidula popsuła.
Telefony komórkowe
Obecnie mam telefon Siemens AX72,i to mi wystarcza.
Nie posiada on funkcji robienia zdjęć,ale mi to nie przeszkadza.
Kiedyś może jak będę miał wiecej pieniędzy,to sobie kupię z aparatem.
Nie posiada on funkcji robienia zdjęć,ale mi to nie przeszkadza.
Kiedyś może jak będę miał wiecej pieniędzy,to sobie kupię z aparatem.
Pozdrawiam.
Stevie
Stevie
Telefony komórkowe
Obecnie mam Sony-Ericsson K700i. Wcześniej miałem Siemens S55, Nokię 5510,Nokię 3410, Nokię 3330, Nokię 3310, Siemens C25...
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Telefony komórkowe
@ rapi
Fajny telefon! Ostatnoi swojemu tacie kupywałem go przez neta. Podoba mi się w nim to, że można odtwarzać MP3.
Fajny telefon! Ostatnoi swojemu tacie kupywałem go przez neta. Podoba mi się w nim to, że można odtwarzać MP3.
Telefony komórkowe
Niezmiennie jest to Motorola V2288, która od lat w zupełności mi wystarcza. Bez zbędnych bajerów (jakich pełno w nowych komórkach), ale za to nic się nie zawiesza, psuje itp. Twardy jak cegła, którą zresztą przypomina
Posiada z kolei radio, a to dość ważna funkcja dla mnie. Poza tym, trudno go zgubić 

Telefony komórkowe
kończy mi sie za 3 miesiące umowa z Orange i mam zamiar przedłużyć ją na kolejne 30 miesięcy. i teraz się zastanawiam jaki telefon sobie wziąść. Zastanawiam się nad takimi telefonami:
Ericsson K700i
Sagem MYX6-2
który Wy byście wybrali?
Ericsson K700i
Sagem MYX6-2
który Wy byście wybrali?
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Telefony komórkowe
Nie wiem co potrafi ten Sagem ale K700i jest wypaśny! ma 40mb pamięci. Ma radio i zestaw słuchawkowy. Jakbyś sobie kupił jakiś kabel irdę czy bluetooth do kompa to byś sobie pozrzucał mp3 na komórkę a głos ma bardzo piękny jak chce się słuchać na nim muzyki. Moja rada weź sobie K700i.
Telefony komórkowe
Irdę w kompie mam - sam sobie zrobiłem
własciwie to sam odbiornik, bo na płycie głwnej kompa mam takie 3 PIN'y do odbiornika IRDA 
Też tak myślę żeby Ericsspna wybrac... chociaż Sagem ma lepszy aparat (1,3 megapiksela) i mozliwość zwiększenia pamięci przez karty pamięci.

Też tak myślę żeby Ericsspna wybrac... chociaż Sagem ma lepszy aparat (1,3 megapiksela) i mozliwość zwiększenia pamięci przez karty pamięci.
- Witu
- VIP Expert
- x 1
- Kontakt:
Telefony komórkowe
K700i może ma gorszy aparat ale robi na prawde niezłe zdjęcia i można nagrywać filmy tak długo, jak się chce:)
Telefony komórkowe
Jasne, że Sony Ericsson k700i 
Używałem go przez rok i nigdy mnie nie zawiódł. Teraz mam k600i, ale jakoś mi nie podchodzi. Nie wiem czy dostaniesz jeszcze ten telefon. Z tego co wiem to już go nie produkują i zapasy Orange są na wyczerpaniu. Może jeszcze się załapiesz

Używałem go przez rok i nigdy mnie nie zawiódł. Teraz mam k600i, ale jakoś mi nie podchodzi. Nie wiem czy dostaniesz jeszcze ten telefon. Z tego co wiem to już go nie produkują i zapasy Orange są na wyczerpaniu. Może jeszcze się załapiesz

Telefony komórkowe
tzn. nie produkują k600i czy k700i ? 

Telefony komórkowe
k700iMario98 pisze:tzn. nie produkują k600i czy k700i ?
Telefony komórkowe
Jeżeli Ci się nie uda dostać K700I to spróbuj zdobyć K750i To to samo tylko dodatkowo telefon posiada wejście na karty pamięci co jest bardzo przydatne.
Telefony komórkowe
A ja od paru lat mam Nokie 3310, zleciała mi przez ten czas z drugiego piętra, grano nią w hokeja i jakoś żyje